J Μέτρο περνάει Παλμ Σπρινγκς

Οι ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες την περασμένη Τρίτη και πέρασε Μέτρο Ι. Αυτό δεκάρα φόρο επί των πωλήσεων θα αυξηθεί 200 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 20 χρόνια και θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την αναζωογόνηση Palm Springs στο κέντρο της πόλης.

Ιωάννης Wessman, ο ιδιοκτήτης του κλειστού το Fashion Mall Plaza στο κέντρο της πόλης, θα αρχίσει τις εργασίες για την κατεδάφιση σύντομα και βλέποντας την πρώτη φάση της κατασκευής του έργου.

Ο κ. Wessman οραματίζεται μια εξωτερική εμπορικό κέντρο τύπου περιπάτου που θα προσελκύσει ντόπιους και τουρίστες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να ασχοληθούν με αυτό το τεράστιο έργο, να μου δώσει μια κλήση και μπορώ να σας κατευθύνει στους κατάλληλους ανθρώπους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ιωάννης Pivinski
Μάρκετινγκ Όραμα του Παλμ Σπρινγκς
760-641-8709
info@visionpsp.com

Τα σχόλια είναι κλειστά.