Palm Springs ka Shopping që i përshtatet nevojave të gjithëve

Palm Springs është unik në Luginën sepse ne jemi një nga vetëm qyteteve që mburret një lulëzuar Uptown dhe në qendër të qytetit zonë. Nga ecur përgjatë Palm Canyon Drive për të vizituar dyqanet tona aty pranë prizë dhe qendrat tregtare, City ka praktikisht ndonjë gjë që ju mund të duhet ose të dëshironi.

Si ju ecni tonë "Main Street", ju do të [...]